Live Bio

Välkommen till Blå Wingen – nu även med Live Bio!

Tack vare vår moderna digitala bio kan vi erbjuda högklassiga upplevelser av konserter från olika delar av världen. Den 23:e sept visade vi Bizets romantiska, frodiga opera Pärlfiskarna i regi av Penny Woolcock. 

Diana Damrau är den vackra prästinnan Leïla. Matthew Polenzani och Mariusz Kwiecien är Nadir och Zurga, de två pärlfiskarna, vars vänskap sätts på prov när de slåss om Leïlas gunst. Deras sång “Au fond du temple saint” är en av operakonstens mest kända duetter.

 

 

Är du intresserad av opera och vill ingå i operagruppen är du varmt välkommen då vi gärna vill genomföra fler föreställningar men i nuläget behöver fylla på operagruppen med några till för att uppfylla den ambitionen.

 

Den 25 september 2016

Vi visade Puccinis opera La Bohéme i Blå Wingen den 25 september. Arrangemanget var uppskattat och ett 70-tal personer deltog. Denna föreställning av Operan La Bohéme framfördes (spelades in) på Metropolitan i New York i april 2014. Föreställningen var i fyra akter (2 tim 14 min). Konserten genomfördes i samarbete med Knivsta Musiksällskap.
 

Aktivitet

Live Bio

Ansvarig namn

Ingemar Hansson

Ansvarig tel 

070-214 92 45

Ansvarig email

ingemar.ovike@telia.com

 Arrangemangen genomförs av medlemmar i Bygdegårdsföreningen Blå Wingen.