Uthyrning

Välkommen att hyra Blå Wingen

Blå Wingen – lokal för fest, konferenser och evenemang. För samvaro av alla de slag.

Bygdegården Blå Wingen är en viktig lokal och mötesplats för hela bygden. Den ligger vid väg 77, ca 15 km från E4 i östra delen av Knivsta kommun nära gränsen till Norrtälje och Sigtuna kommuner.

Inom en radie på 25 km bor ca 25 000 personer. Blå Wingen är en naturlig mötesplatsen för många. Mitt i en livskraftig landsbygd men bara 15 minuter från Arlanda och Knivsta och kring halvtimmen till metropolerna Uppsala och Stockholm och med buss 677 som stannar precis utanför.

Möjligheter på Blå Wingen

Blå Wingen har samlingssal på 10 x 11 m med en scen på 3 x 7 m, en sidosal på 6 x 7 m samt mötesrum och rymlig foajé. Köket är fullt utrustat med alla moderniteter samt servis till hela ditt sällskap.  Det betyder en bra lokal som passar för fester, konferenser , konserter, föreställningar och alla andra former av evenemang. Stora salen är också biosalong med plats för 130 gäster. Vid dukning med runda eller avlånga bord skapas fin festmiljö för ca 100 gäster.  Utanför lokalen  finns en stor kostnadsfri parkering med god plats och på fastigheten finns återvinningsstation för papper, plast, plåt och glas vilket förenklar för er efter festen.

Blå Wingen är tekniskt väl utrustad med modern utrustning för bio/film, ljud och bild för konferens och musik och med WiFi är allt möjligt.

Ge festen, konferensen eller kursen en trevlig touch genom att spela boule på åra tre fina banor som kan nyttjas om så önskas och vi erbjuder även möjligheten att boka visning av film om ni önskar ett avbrott.

Tveka inte att hyra Blå Wingen

Mer info och för att hyra; kontakta Ingemar Hansson på 018-38 72 51, 070-214 92 45 eller mail ingemar.ovike@telia.com

 

X