Välkommen att hyra Blå Wingen

 

Blå Wingen – lokal för fest, konferenser och evenemang. För samvaro av alla de slag.

Mer info och för att hyra tas via vår uthyrare vars, här finner du kontaktuppgifter

Bygdegården Blå Wingen ligger vid väg 77, ca 15 km från E4 i östra delen av Knivsta kommun nära gränsen till Norrtälje och Sigtuna kommuner. Endast 15 minuter från Arlanda och Knivsta och kring 30 minuter till Uppsala och Stockholm.

En stor gratis parkeringsplats finns i anslutning till byggnaden och buss 677 stannar precis utanför bygdegården.

Möjligheter på Blå Wingen

Blå Wingen har samlingssal på 10 x 11 m med en scen på 3 x 7 m, en sidosal på 6 x 7 m samt mötesrum och rymlig foajé. Köket är fullt utrustat med alla moderniteter samt servis till hela ditt sällskap.  En bra lokal som passar för fester, konferenser, konserter, föreställningar och alla andra former av evenemang.

Vid dukning med runda eller avlånga bord skapas fin festmiljö för ca 100 gäster.  I närheten av byggnaden finns återvinningsstation för papper, plast, plåt och glas vilket förenklar för er efter festen.

Blå Wingen är tekniskt väl utrustad med modern utrustning för bio/film, ljud och bild för konferens och musik. WiFi finns i hela lokalen. Stora salen är också biosalong med plats för 130 gäster.

Ge festen, konferensen eller kursen en trevlig touch genom att spela boule på våra tre fina banor som kan nyttjas om så önskas och vi erbjuder även möjligheten att boka visning av film om ni önskar ett avbrott.