Bingo

Bingo i Blå Wingen är tills vidare pausad på grund av rådande coronapandemi och de lagar och begränsningar som gäller för samhället.

Bingo och trivsam samvaro i Blå Wingen varje fredag året runt!

Blå Wingen inbjuder till samvaro och spänning med lotterier och bingospel varje fredagskväll. Redan vid 17-tiden är vi klara att ta emot gästerna och 19:00 startar bingon. Vi säljer lotter (2 kr/st) i 100-ringar med sex spelbrickor som vinst på varje. Vi har dragning före bingospelet. Många gäster gillar lotterna så det kan bli många ringar.

Bingospelet innehåller 10 spel i block, kostar 40:-, samt singelspelen Blå Spelet och WingenChans. Självklart har vi Flax-brickor. Nu har vi också 1/6-dels läggbricka (10 kr) som förgyller spelet. Det är kontanter som gäller på bingokvällarna, såväl köp av brickor och lotter som vinsterna.

Vår ambition är att bingokvällarna ska upplevas som fredagsmys där gästerna sätts i centrum; förväntningar ska överträffas, nya gäster ska bli överraskade och känna sig välkomna åter. Erfarna funktionärer som varit med länge är en garant för att en bingokväll i Blå Wingen ska vara en upplevelse.

Ingemar Hansson är ansvarig föreståndare. Ingemar nås på 070-214 92 45.

X