Bingo

Bingo på fredagar gör paus tills vidare, ingen vet hur länge. Jag vet att bingokvällarna är viktiga för er alla. Trivsam samvaro tillsammans med vänner man känner och tycker om skapar trygghet och under denna osäkra tid är det extra viktigt.

Jag hoppas verkligen att ingen av er drabbats. När vi vet att det är säkert att umgås i större grupper och känner oss trygga med det börjar vi igen. Jag har varit i kontakt med många (de jag har telnr till) och har förstått att det uppskattats. Ni får gärna höra av er för att få veta lite om vår planering.

Det blev ingen vårbingofest som vi planerade för. När vi är igång igen får vi komma överens om lämplig fredag.

Kära Hälsningar/Ingemar

Bingo och trivsam samvaro i Blå Wingen varje fredag året runt!

Blå Wingen inbjuder till samvaro och spänning med lotterier och bingospel varje fredagskväll. Redan vid 17-tiden är vi klara att ta emot gästerna och 19:00 startar bingon. Vi säljer lotter (2 kr/st) i 100-ringar med sex spelbrickor som vinst på varje. Vi har dragning före bingospelet. Många gäster gillar lotterna så det kan bli många ringar.

Bingospelet innehåller 10 spel i block, kostar 40:-, samt singelspelen Blå Spelet och WingenChans. Självklart har vi Flax-brickor. Nu har vi också 1/6-dels läggbricka (10 kr) som förgyller spelet. Det är kontanter som gäller på bingokvällarna, såväl köp av brickor och lotter som vinsterna.

Vår ambition är att bingokvällarna ska upplevas som fredagsmys där gästerna sätts i centrum; förväntningar ska överträffas, nya gäster ska bli överraskade och känna sig välkomna åter. Erfarna funktionärer som varit med länge är en garant för att en bingokväll i Blå Wingen ska vara en upplevelse.

Ingemar Hansson är ansvarig föreståndare. Ingemar nås på 070-214 92 45.

X